KÖZÉRTHETŐ JOGI BLOG megnyugtató jogi megoldások

online cégek tulajdonosainak és vezetőinek – közérthetően. A blog szerzője jogász, 1996 – 2014 között ügyvédként letesztelte, amiről itt ír. Jogi ismeretterjesztés a hazai cégvezetők szolgálatában.

Közérthető Jogi Blog: jogi ismeretterjesztés a hazai cégvezetők szolgálatában

Tisztelt Olvasó!

Kérjük, hogy ne használd írásainkat aktuális jogi ügyed megoldásához, hanem keress ügyvédet.  Ez a blog egy jogi ismeretterjesztő portál, amely nem helyettesíthet egyetlen ügyvédet sem. (Bár a szerző maga is jogász, és 1996 – 2014. között sikeres ügyvédi praxist folytatott, írásaival nem célja az aktuális és egyedi üzleti vagy jogi  vitáidnak, jogi ügyeidnek a konkrét megoldása. A blog célja a szemléletfejlesztés!)

gabo_profil_2015_haszon

A blog szerzője, Dr.Németh Gabriella. Mindig közérthetően a jogról…

A szerző, Dr. Németh Gabriella  továbbra is küldetésének tartja, hogy a kis- és középvállalkozásokat, az egyre növekvő vagyonnal rendelkező hazai cégtulajdonosakat és cégvezetőket segítse a jogi szemléletmódjuk erősítésében, közérthetően, mégis jogi  elméleti alapokat is átadva számukra.

 

Dr. Németh Gabriella legutóbbi  szerzői vagy előadói tevékenységét (a teljesség igénye nélkül) itt tekintheted át:

 

Amennyiben te is szeretnéd Dr.Németh Gabriellát felkérni egy közérthető jogi előadásra, vagy céges konferencia előadásra, esetleg CD-interjúra vagy más nyilvános szereplésre – a vállalkozások számára hasznos jogi témákban -, hogy értéket adhass ügyfeleidnek, előfizetőidnek, partnereidnek – ezen az űrlapon elküldheted a szerzőnek felkérésed előadás megtartására:

gabo_haszon_eloadas

Az itt található jogi írásokat mire használhatod?

  • Sajátíts el egy speciális nézőpontot,  ami a legtöbb jogászt is jellemez!
  • Értsd meg írásainkkal, hogy miért fontos egy-egy jogi ügyben a józan ész?!
  • Ne egy bloggal próbáld megoldani jogi ügyeidet, DE: folyamatosan fejleszd jogi tudásodat!
  • Szervezz céges konferenciát, vagy kérj jogi továbbképzést munkatársaid részére: hiszen az értékesítésben, a marketingben, az ügyfélszolgálati munkában is mindig van sok jogi csapda, melyhez kell a jogi tudás, közérthetően!
  • Élesítsd jogi logikádat, így majd ha kell, még alaposabban tudod kikérdezni ügyvédedet is!
  • Ha cégvezető vagy- akkor használd ezt a blogot ahhoz, hogy drága céljogász nélkül se lépj jogi csapdákba, felismerd azokat a helyzeteket, amikor egyedül is eljárhatsz, és amikor mindenképpen költened kell ügyvédre!
  • Írj még jobb felszólítást, javítsd céges szerződéseidet – ehhez itt sok praktikát találhatsz, és mindent közérthetően!
  • Fejleszd önmagad, légy még jobb cégvezető, gyarapítsd vagyonodat még több jogi tipp ismeretében!

A szerző köszöni, hogy a KÖZÉRTHETŐ JOGI BLOG által közzétett hasznos információkkal fejleszted tudásodat és cégedet.

Sok sikert kívánunk!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*